Murad tretmani za lice i tijelo

Profesionalni tretmani Murad kombiniraju visoku koncentraciju aktivnih sastojaka sa iscjeljujućom snagom dodira, pružajući naprednije i snažnije rezultate od proizvoda za kućnu uporabu. Iz tog razloga smiju ih primjenjivati samo dobro educirani profesionalni kozmetičari i liječnici kako bi Vi dobili rezultate od Murada koje i očekujete. Naručite se na tretman još danas i osjetite razliku na Vašoj koži!

 

AHA-Rapid Exfoliator® Facial  – GLIKOLNA KISELINA 

Koncentrirana glikolna kiselina za maksimalnu eksfolijaciju kako bi se izgladile bore lica te skinuo površinski mrtvi sloj kože da bi se otkrila čišća i glađa koža bez akni. Tri različite jačine dubinskog peelinga voćnih kiselina (najviše glikolne ) za skidanje orožnjelog mrtvog sloja kože, u kojem se nalaze najčešći problemi kože kao: akne, proširene ili začepljene pore, rozacea, stara i suha koža. Tretmani otkrivaju glatku, zdraviju i mekšu kožu .

Što je eksfolijacija ?

Eksfolijacija ili peeling je uklanjanje mrtvih stanica kože rožnatog sloja. Koža svakodnevno stvara rožnati sloj na svojoj površini. Kada taj rožnati sloj odeblja, koža se čini tamnom, grubom, suhom i bez sjaja. Eksfolijacijom odmah uklanjamo suvišni rožnati sloj i otkrivamo svježiju, glađu i jednoličniju kožu.

_MG_7661 - Copy

 

Clarifying Enzyme® Facial – ČIŠĆENJE SA VOĆNIM ENZIMIMA

Voćni enzimi ananasa i papaje otapaju proteine u porama i blago eksfoliraju te pripremaju kožu za lakše i bezbolnije čišćenje lica. Protuupalni agensi djeluju na kožu i sprečavaju iritacije.

Muradov tretman enzimima predviđen je za kožu sklonu aknama, masnu kožu i kožu sa začepljenim porama. To je «proteolitski« tretman ; enzimi čistog voća otapaju suvišne naslage  keratina na površini kože tj. površinske mrtve stanice i lagano otvaraju pore za lakše čišćenje.
Jedinstveno djelovanje pjene hladi kožu i odmah nakon primjene smanjuje crvenilo.
Protuupalni sastojci umiruju crvenilo i nadraženost kože.

Murad njega enzimima je predviđena za ove tipove kože :
• za masnu kožu s miteserima i aknama.
• za dehidriranu kožu s neupaljenom kožom i grisevima ispod kože (potkožni milium).
• za kombiniranu kožu sa začepljenim porama u području T- zone.

_MG_7679 - Copy

 

Pom-Power Pore®  Cleansing Facial –REVITALIZIRAJUĆA MASKA

Antioksidansno djelovanje nara štiti od napada slobodnih radikala. Maska eksfolira površinske stanice, smanjuje pore, a kožu ostavlja glatkom i čistom. Voćni enzimi  uklanjanju nečistoće i površinske mrtve stanice dok antioksidansni nar štiti od slobodnih radikala.  Rezulatat je svježa i zdrava koža!

Tretman je predviđen za:

• masnu T-zonu
• začepljene pore
• povremena izbijanja prištića ili akni

Pom Power

 

Environmental Shield® Vitamin C Infusion Facial –VITAMIN C ZA LICE

Muradov patentirani tretman sa 40%-nim čistim vitaminom C prodire duboko u kožu i posvjetljuje pigmentacije i starosne pjege te smanjuje bore. Savršena linija u antiagingu za revitalizaciju i učvršćivanje kože koja je bila izložena stresu , suncu , pušenju i ostalim štetnim utjecajima okoliša. To je snažan anti-aging tretman sa 40%-tnim C- vitaminom koji djeluje na regeneraciju kolagena i stvaranje novog , vlastitog kolagena čak i kad je već potpuno nestao iz kože. Umanjuje crvenilo nakon prekomjernog izlaganja suncu.

Vitamin C Infusion Treatment predviđen je za ove tipove kože:
• za zrelu kožu
• za hiperpigmentiranu kožu
• kožu oštećenu štetnim utjecajima okoliša
• za kožu sa neujednačenim tenom